Ms.Akma
Hari ini aku happy sesangat, sebab malam tadi I dapat skypes dengan pakwe i. Malam tadi merupakan malam pertama kiteorang sykpes. Tapi sayangnya, I tak dapat tengok muke dye, untung lorh dye dapat tengok muka i. Tapi tak pe, skypes akan datang mesti dapat tengok dye, cz dye dah janji nak setting webcam dye..J
0 comments | edit post
Reactions: 
Ms.Akma

Suara penyanyi korea ni sangat unik..
I love it!! <3 <3, semua lagu dia, i dah dengar .
and best utk didengar...J
0 comments | edit post
Reactions: 
Ms.Akma

Maaf sebab tak pernah update kau my blogger. kt sini jer lah tempat aku luahkan perasaan bila perlu. hehehe. aku tak sangka dia akan berubah sampai mcm tu sekali. manusia kan?. apa kan daya, aku hanya seorang perempuan yang hanya mampu menangis. dan berdoa, itu hanya perasaan ku sahaja. aku hanya sayangkan dia seorang sahaja..:'(

0 comments | edit post
Reactions: 
Ms.Akma

Aku kehilanganmu,
Aku kehilangan cintamu,
Aku kehilangan semuanya.
Aku kehilangan ketawamu,
Aku kehilangan senyum manismu,
Aku kehilangan cara romantikmu, 
Aku kehilangan teguranmu,
Aku kehilangan apa yang tak ingin kuhilangkan.

Bila engkau akan kembali untukku ?
Bila engkau akan kembali mengembalikan kehidupanku seperti yang dulu ?
Terima kasih kepadamu,kerana engkau telah buat aku tidak boleh lupakanmu.



 
Doa untuk menghilangkan kesedihan untuk dikongsi bersama.

0 comments | edit post
Reactions: 
Ms.Akma



koleksi kata kata motivasi emas semangat dan pendorong action untuk hidup menjadi lebih baik.

11.     Setiap hari motivasi diri anda. contohnya "Saya sangat YAKIN dan PERCAYA kalau apa yang saya impikan nanti bakal menjadi kenyataan. Saya percaya itu." Keyakinan ini  akan mengakar ke dalam diri anda. Setiap kali anda berasa lemah, minda anda akan mengingatkan dan memberi motivasi kalau “saya pasti boleh!”, bahawa “saya adalah seorang pemenang.”
22.     Semasa berbicara dengan orang lain, lihat mata lawan ketika berbicara dengan keyakinan diri. Buat momen itu untuk menjadi begitu menyenangkan. Dalam tiap gerakan tubuh lakukan, kita mesti melakukannya dengan tenang dan penuh keyakinan diri. Setiap kali kelopak mata tertutup dan hirup udara dalam-dalam, kepercayaan diri akan semakin bertambah kuat dan memenuhi keseluruhan tubuh anda. Insyaallah anda akan semakin berani.
33.     Ekspresi wajah anda untuk menggambarkan rasa yakin dan percaya diri. 
Simpan koleksi kata-kata mutiara dan kalimat motivasi di atas. Anda pilih kata-kata yang anda rasa paling sesuai kebutuhan anda. bagi saya, sebaiknya anda baca rutin kata kata motivasi pilihan anda sendiri. seamada di waktu pagi hari selepas bangun tidur, siang hari ketika beristirahat, ketika malam hari selepas mandi, atau malam hari sebelum tidur.

Lihat perbezaan dalam beberapa hari ke depan. Anda akan temukan diri anda sebagai orang yang berbeza. Anda akan menjadi orang yang lebih baik berbanding ketika pertama kali menemukan artikel ini. Buktikan!

2 comments | edit post
Reactions: